ZeoHorse Stable

Ultieme stalhygiëne door absorptie van ammoniak

Het stalstrooisel ZeoHorse Stable is een 100% natuurlijk desinfectie- en hygiënemiddel. ZeoHorse Stable draagt bij aan een optimaal stalklimaat wat ten goede komt aan het paard.

De eigenschappen van het ZeoHorse Stable: (wetenschappelijk bewezen)
Het stalstrooisel ZeoHorse Stable reduceert de ammoniak emissie in de stal met 87% aanzienlijk. ZeoHorse Stable absorbeert direct het ammoniak uit de mest. Zo voorkomt het de vorming van ammoniakgeur waardoor er een prettig geurklimaat in de stallen ontstaat. Een hoog ammoniakgehalte kan leiden tot minder eetlust en geïrriteerde luchtwegen.In de stal remt ZeoHorse Stable tevens de ontwikkeling van; bacteriën, virussen, parasieten, wormeitjes, vliegenlarven, insecten en schimmels aanzienlijk. ZeoHorse Stable is vachtvriendelijk en ter ondersteuning van een gezonde huid.Mest van het paard verrijkt met ZeoHorseStable is zeer geschikt als bodemverbeteraar voor land- of tuinbouwgrond.

Productbeschrijving ZeoHorse®Stable:
ZeoHorse Stable is een mengsel van natuurlijke kleimineralen, PUUR NATUUR. ZeoHorse Stable bevat geen enkel toevoegingsmiddel.

Dosering ZeoHorse Stable:
ZeoHorse Stable is geschikt voor het gebruik in paardenboxen en paardentrailer. ZeoHorse Stable kan het beste over een schone stalvloer worden gestrooid. Over de laag ZeoHorse Stable strooit u vervolgens het normale stalstrooisel.

TIP: Strooi wat extra ZeoHorse Stable op de plekken in de box waar het paard vaak haar behoefte doet. Strooi tevens enkele handjes ZeoHorse Stable rond de waterbakken ter bestrijding van vliegenoverlast.
Dosering: 1 zak van 25 kg per 6-8 weken (2,0 kg/m2)

Houdbaarheid:

ZeoHorse®Stable is onbeperkt houdbaar wanneer droog opgeslagen.

Verpakking ZeoHorse®Stable:

25kg.

Artikelnummer 800-3 Korrelgrootte: 0.5-1.0mm